Sunday, May 22, 2011

Blogger Gila Puisi Nak Mampos Penulis Senja

hahahahaha sape tak kenal penulis senja blogger yang naik dengan penulisan puisi yang macam sampah , ade aku dengar deklamasi puisi dia macam nak pecah telinga aku , tu ke yang best sesangat tu

aku tengok blog kau ni penulis senja macam sampah , tak ade info yang aku nak terapkan dalam hidup , kantoi pulak tu asik layan puisi 24 jam , ko kire entry yang macam tu pembace ko suke ke penulis senja babi ?? .... aku tak suka sangat blog kau penulis senja babi entry blog hannya untuk syok pandai buat puisi hahaha macam ape je kau ni penulis senja , terer ke kau menulis aku tengok macam budak baru sekolah je penulisan puisi tu

ape lagi yang nak di syokkan penulis senja ??? deklamasi macam suare orang tak larat cakap je .. wuakakakkakaa memang la ko ni penulis senja .. sudah la penulis senja .. baik kau duduk layan tv kat rumah tu , tak usah nak syok kau buat puisi , tak ade bagos nye puisi kau penulis senja macam sampah je puisi tu


ini pulak header macam nak berak hahahaa memang blog sampah tu sampah je la bro jangan nak syok dengan blog puisi sampah ko tak layak ko buat puisi baik ko mampos je

siapa peminat penulis senja itulah orang bodoh dan bongok sebab korang nak je bace entry puisi sampah , kalau aku memang tak minat dengan penulisan dia , lebih baik adik aku menulis puisi dari dia ni , dah la puisi sampah syok pulak kasih orang lain pic puisi ceh pic puisi sampah buat ape , ko ingat ko bagus ka penulis senja ....

hahahaaa ingat kau penulis senja aku takkan masuk blog kau , haram aku nak masuk blog kau , cehhhhhhhhhhhhhhhhhhh


puisi sampah tak ade bermanfaat betul hahahaa

19 comments:

MaiRa QuEeN said...

kesian kau kurang kasih sayang kan..mesti saje nk blog kau nie femes...nk aq tolong pomote ke??
hahahahhaahha...word verification buang ye bro sebab tu la xde komen...nasib aq rajin je nk komen sini...xpandai..sini aq nak ajar..

Design--->setting---->comment--->word verification--->klik NO...

done..jgan lupe lak..nnt xde orang komen sini..
header xde??nak aq tolong buatkan ke??sian kau jeles tgok header penulis senja yang macho tu..

SYAF said...

hihi banyaknya kurang kasihsyang ko nie..
ko nak promoteadik ko ek... minta taip kat sini penulisan adik ko tu aku nak tgk..
dapat gak aku baca penulisan adik ko yang ko kata hebat tu..
kata tak nak masuk blog penulis senja..haram lah... tpai nape ko ambik header dia tu..
ko nie ckp tak serupa bikin lah...
pandai ko hujudkan blog baru nak lepaskan ketidak puas hati kau kan..nape ko rasa tercabar ke ngan penulis senja tu..
dia ada bakat ko ada apa..ada caci maki je dalam hidup ko ke... kelakarlah ko nie..

kunci locker said...

apa ko ni wey??apa masalah ko??kesian tak cukup sifat..!! hahaha...tak cukup kasih syang..agk2 ler de...ko cr psl ng cpew..ko pk cket...ni mst nk cr trafic yg up giler2 kn..sbb tu ko wt cmni..hampeh ko ni !! sengal !!

Farierahasanz said...

cet.!!! ape daa . ape motif berblog tah . . sekadar maw hentam org meyh.??? aloloo , cian .. kureng kaseh syg ek.??? maw publisiti.?? oke , sure ko daa dpt skunk. .ekekee . . suke nye kaw . eh , ko pandai berpuisi taa.??? meyh naa usya siket hasil kerja tgn kaw tue . . hey der , sedar laa dulu . .sebelum naa kutuk or hentam org ke pe , bg laa satu contoh dulu tuk wat org caye ngn kaw . . ape ko dpt wat camnie.??? ade org sokong kaw.??? oke , congrats laa yaw . .
dpt pahala ea dgn mencarut2 tue.????
oke , tahniah lagi sekali . . =)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

xpayah layan sangat orang cm ni... lagi dilayan makin disuka...

anamizu said...

yeahh dah dpt traffic free dari kami..suke kan?kan?kan? hahahaha

cik tyraa said...

dya ni cri publisiti murahan...emosional sgt dya ni rilax2 suda klu skadar nk publisiti murahan baik ko tulis puisi ko yg ko rsa bgus tu

Ahmad Haziq Azlan said...

ape kes ni????

jangan dengki²...

tak elok...

Khair Zawawi said...

Adik dia mustahil dapat buat puisi.
Nak buat cerita, tak berasas.
Memalukan diri sendiri.
Kau, penggunaan tatabahasa pun teruk.
Entah-entah kau sendiri tak reti tulis puisi.
Kau dianggap menghina Melayu sebab kau hina puisi dia.
Nenek moyang kau semua mesti kecewa dengan kau.
Kalau zaman dulu-dulu puisi-puisilah yang menaikkan nama Melayu.

Kau bangsa apa?
Afrika?
Israel?
Teruk lagi daripada Israel mungkin.

Ahmad Haziq Azlan said...

takde keje ke panggil aku anjing?

MaiRa QuEeN said...

hahahahahahahah...sengal..kau xreti buang word verification ke??klu x lagi ramai orang komen....ahhahahahahahaha

Ahmad Haziq Azlan said...

sengal yang abadi je...
tapi hebat la kan blog ni.
walaupun ada word verification, tapi orang tetap nak komen gak.

Khair Zawawi said...

hahaha !!

mushroom said...

kesian duh =.=''

Incik Zoul Muhammad said...

menunjukkan betapa bangangnye org yg tulis entry ni... wei tuan punya blog, ko tu ape yg tau? dari menulis puisi, ko jz tau panggiul org babi. adekah allah mencipta manusia ni sama taraf ngan babi? nampak sangat ko ni tak berakal. aku rasa ko yang patut quit dari dunia blog ni. ko cuma tambah dosa ngan melalut benda yang tak betul kalo ko jeles ngan bakat yg dia ada, cungkil bakat ko der, tak perlu nk membabi buta panggil org lain babi. apa salah dia kat ko ntah.

adekah dia dah mencemarkan blog ko?
dia rampas teh o beng ko time ko minum?
dia campur racun dlm ubat gigi ko?
dia koyak spender ko?

jawab? jawab?

nampak sangat la bro, ko ni tak berakal. kami semua blogger menyarankan ko blah je dari dunia blog. sekian.

Faizal Fredley said...

mane lagi entry ko..aku nak baca ni....hahahah...best ker kumpul dosa weh???

FizA said...

mcm hampeh je ko ni..ntah berapa byk dosa yg ko dpt.. moga allah buka la pintu hati ko.. xpyh la nk kutuk2 org. insaf2 la..

eddy said...

adoi......
maaf kuar tajuk...nak tau gak..aku pun newbie dan noob.. still in learning

Aifa Afiqah Sulaiman said...

peminat no 1 PS =.='